Winterbanden

Wij zijn na 22 december 2018 niet meer in staat opslag te verzorgen voor winter / zomerbanden in onze vestiging in Zutphen. Wanneer u dit wenst, slaan wij de banden voor u op in Apeldoorn. Het transport verzorgen wij. Uw banden worden in ons bandenmagazijn opgeslagen.

Verder is onze vestiging in Apeldoorn uitgerust met een uitgebreide werkplaats waar wij de wisselingen voor u kunnen uitvoeren. Indien u hier gebruik van wil maken kunt u dit kenbaar maken via het onderstaande formulier.

Indien u er voor kiest niet met ons mee te verhuizen naar Apeldoorn kunt u er natuurlijk voor kiezen uw banden op te halen (eventueel incl. montage naar winterbanden voor zover nog niet gebeurd). Het ophalen (en eventueel laten monteren) winter/zomer banden in Zutphen kan tot 22-12-2018 binnen reguliere openingstijden.

Hierna zijn mogelijkheden beperkt door beperkte openingstijden van onze werkplaats. De uiterlijke deadline voor het ophalen van uw banden is 31 januari 2019. Maak deze keuze ook kenbaar voor via het volgende formulier.

Hiernaast kunnen wij u in contact brengen met De Vries Banden in Zutphen, onze buurman aan de Verlengde Ooijerhoeksweg in Zutphen. Zij hebben ook een banden hotel en kunnen ook de montage verzorgen als u onverhoopt thuis geen mogenlijkheden heeft voor opslag, en Apeldoorn te ver weg vind. Ook deze keuze kunt u kenbaar maken via het volgende formulier.

Keuze m.b.t. einde opslag winterbanden in Zutphen

Datum wanneer in de winter/zomer banden wil laten monteren.

Datum wanneer in de winter/zomer banden wil komen ophalen, zonder montage.

 Onze sterke punten:

  • Familie bedrijf met persoonlijk contact
  • Al bijna 50 jaar automotive ervaring
  • Onderhoud & APK alle merken auto's
  • Gratis Europa Pechhulp bij onderhoud & APK
  • Werkplaats met specialistische diagnose
  • Verkoopprijzen auto's zijn altijd rijklaar
  • U wordt gewoon goed geholpen