RitsenZutphen 

Samenvoeging activiteiten vestiging Zutphen en Apeldoorn

Nu onze dienstverlening vanuit onze locatie in Zutphen stopt roept dit voor u als klant ongetwijfeld vragen op. Graag helpen wij u met het beantwoorden hiervan. Een aantal antwoorden op veel voorkomende vragen op het vlak van bijvoorbeeld; Mobiliteit Service, opslag van winter-zomerbanden, pechhulp, garantie etc. vind u hieronder. Bij overige vragen zijn wij voor u bereikbaar via de bekende wegen.

 

Ik heb mijn winterbanden bij jullie opgeslagen. Wat gebeurt hiermee?

Wij zijn na 22 december 2018 niet meer in staat opslag te verzorgen voor winter / zomerbanden in onze vestiging in Zutphen. Wanneer u dit wenst, slaan wij de banden voor u op in Apeldoorn. Het transport verzorgen wij. Uw banden worden in ons bandenmagazijn opgeslagen.

Verder is onze vestiging in Apeldoorn uitgerust met een uitgebreide werkplaats waar wij de wisselingen voor u kunnen uitvoeren. Indien u hier gebruik van wil maken kunt u dit kenbaar maken via het formulier www.abmulderbv.nl/winterbanden.

Indien u er voor kiest niet met ons mee te verhuizen naar Apeldoorn kunt u er natuurlijk voor kiezen uw banden op te halen (eventueel incl. montage naar winterbanden voor zover nog niet gebeurd). Het ophalen (en eventueel laten monteren) winter/zomer banden in Zutphen kan tot 22-12-2018 binnen reguliere openingstijden.

Hierna zijn mogelijkheden beperkt door beperkte openingstijden van onze werkplaats. De uiterlijke deadline voor het ophalen van uw banden is 31 januari 2019. Maak uw keuze eventueel kenbaar voor via het volgende formulier; www.abmulderbv.nl/winterbanden

Hiernaast kunnen wij u in contact brengen met De Vries Banden in Zutphen, onze buurman aan de Verlengde Ooijerhoeksweg in Zutphen. Zij hebben ook een banden hotel en kunnen ook de montage verzorgen als u onverhoopt thuis geen mogelijkheden heeft voor opslag, en Apeldoorn te ver weg vindt. Ook deze keuze kunt u kenbaar maken via het volgende formulier; www.abmulderbv.nl/winterbanden

 

Ik wil graag klant worden bij jullie vestiging in Apeldoorn, kan dat?

Jazeker, graag zelfs! Onze vestiging in Apeldoorn is heel vergelijkbaar met onze vestiging in Zutphen. Niet alleen is hier een uitgebreide showroom, ook hebben wij een modern ingerichte werkplaats waar ons team onderhoud, reparatie en APK uitvoert aan alle merken auto’s.

Zoals gewend wordt u geholpen terwijl u wacht onder het genot van een kop koffie of hebben wij vervangend vervoer opties beschikbaar. Bovendien werken wij Apeldoorn met dezelfde systemen, zodoende kennen wij uw auto en de historie. Op deze manier kunt u gebruik blijven maken van onze vertrouwde service.

 

Wat gebeurt er met de garantie op mijn aangeschafte auto?

Conform BOVAG levering voorwaarden blijft garantie op aangeschafte voertuigen (wanneer van toepassing) gewoon van kracht.

Klanten uit omgeving Zutphen:

tot 22-12-2018 kan beoordeling en herstel van een eventueel garantie gevallen in de vestiging in Zutphen plaats vinden.

Na 22-12-2018 dient u contact op te nemen met vestiging Apeldoorn via tel. 055-5334738 (In overleg zijn er vervangend vervoer en/of haal & breng service opties bespreekbaar)  

Klanten buiten Zutphen:

Vanaf 1-12-2018 vragen wij u voor de beoordeling en herstel van een eventueel garantie gevallen contact op te nemen met vestiging Apeldoorn via tel. 055-5334738 (In overleg is er vervangend vervoer bespreekbaar)

 

Wat gebeurt er met de garantie op uitgevoerde reparatie werkzaamheden

Conform BOVAG reparatie voorwaarden blijft garantie op uitgevoerde werkzaamheden (wanneer van toepassing) gewoon van kracht. Wel zal beoordeling en herstel van een eventueel garantie gevallen na 22-12-2018 in de vestiging in Apeldoorn moeten plaats vinden. (In overleg is er vervangend vervoer bespreekbaar)

 

Wat gebeurt er met Lopende Pechhulp / Mobiliteit passen?

Lopende Pechhulp / Mobiliteit passen blijven gewoon actief zo lang als deze geldig is, achter de schermen worden deze overgezet naar vestiging Apeldoorn. Het noodnummer voor buiten openingstijden blijft gelijk.   Vanaf 22-12-2018 zal u tijdens openingstijden contact op moeten nemen via telefoon nummer 055-5334738.  

Na 01-12-2018 zullen wij in de vestiging in Zutphen geen nieuw passen meer uitgeven.

 

Wat gebeurt er met het bedrijf in Zutphen?

De activiteiten van Zutphen worden, zoals gezegd, grotendeels samengevoegd met onze activiteiten in Apeldoorn. Dit betekent dat een deel van ons team (Gerard Stufken en Zhen van Vrouwerff) vanaf 23 december ook in Apeldoorn te vinden zal zijn. Wij zoeken nog naar een nieuwe invulling voor de locatie. Hier is nu nog niets over bekend. Wij zullen u via de website informeren zodra hier meer bekend is.

 Onze sterke punten:

  • Familie bedrijf met persoonlijk contact
  • Al bijna 50 jaar automotive ervaring
  • Onderhoud & APK alle merken auto's
  • Gratis Europa Pechhulp bij onderhoud & APK
  • Werkplaats met specialistische diagnose
  • Verkoopprijzen auto's zijn altijd rijklaar
  • U wordt gewoon goed geholpen