logo.svgGewoon Goed Geholpen
bosch.png
bovagicon.svg

Samenvoeging van vestiging Zutphen in Ugchelen (bij Apeldoorn)

ritsen_zutphen.jpeg

Samenvoeging activiteiten vestiging Zutphen en Ugchelen (bij Apeldoorn)

Graag informeer ik u over een een wijziging in onze organisatie. Ik heb besloten onze vestiging in Zutphen per 22 december 2018 te sluiten en de activiteiten samen te voegen met onze vestiging in Ugchelen (bij Apeldoorn).

Dit is een impactvolle keuze. Met name voor u als klant, maar ook voor ons als organisatie, om na bijna 12 jaar afscheid te nemen van onze locatie in Zutphen. Toch kies ik voor deze omslag, omdat ik er van overtuigd ben dat een samenvoeging met Apeldoorn ons nog beter in staat stelt in te spelen op veranderende klantwensen en trends binnen de automotive branche. Nu en in de toekomst.

Nu onze dienstverlening vanuit onze locatie in Zutphen stopt roept dit voor u als klant ongetwijfeld vragen op. Graag helpen wij u met het beantwoorden hiervan. Een aantal antwoorden op veel voorkomende vragen op het vlak van bijvoorbeeld; Mobiliteit Service, opslag van winter-zomerbanden, pechhulp, garantie etc. hebben wij alvast op onze website geplaatst: www.abmulderbv.nl/zutphenstopt. Bij overige vragen zijn wij voor u bereikbaar via de bekende wegen.

Graag maak ik van dit moment gebruik om u te bedanken voor het gestelde vertrouwen in ons bedrijf de afgelopen periode. Wij kijken er met veel plezier en trots terug op de wijze waarop wij u en andere klanten 12 jaar lang tot dienst hebben mogen zijn.

Het is nu tijd voor een nieuw hoofdstuk, een waarbij de klant nog meer centraal komt te staan. Wij kijken hier met energie en enthousiasme naar uit en hopen u bij gelegenheid weer te mogen verwelkomen in Ugchelen!

Met vriendelijke groet,

Kees Mulder

055-5334738 / KEES@ABMULDERBV.NL