logo.svgGewoon Goed Geholpen
bosch.png
bovagicon.svg

Wijzigingen binnen onze organisatie

logo_line.jpeg

Zutphen, 31-12-2016

Betreft: Wijzigingen binnen onze organisatie.

Geachte klant, middels dit bericht breng ik u graag op de hoogte van enkele wijzigingen in ons bedrijf. Deze zullen beperkt impact hebben op de dienstverlening naar u als SKODA-rijder.

Vanaf januari 2017 zal Autohaas (Audi, Volkswagen en Seat dealer in de regio) onze SKODA activiteiten in vestigingen in Apeldoorn en Deventer overnemen. Het zelfde geldt voor de SKODA after-sales activiteiten in Zutphen. De hieraan voorafgaande gesprekken met Autohaas heb ik als zeer plezierig ervaren en ik heb er alle vertrouwen in dat Autohaas u op dezelfde hartelijke en kundige wijze zal helpen, zoals u in afgelopen periode van ons gewend was.

In Apeldoorn en Deventer zult u grotendeels door dezelfde mensen vanuit dezelfde locaties geholpen worden. In Zutphen worden de SKODA activiteiten geïntegreerd in de huidige Autohaas vestiging aan de Brinkhorst 25 (industrieterrein Revelhorst, Zutphen). Voor mij (ons) persoonlijk is het een grote stap om na 19 jaar het SKODA dealerschap over te dragen aan een collega dealer. Een stap die me niet onberoerd laat, maar die ik vanuit volle overtuiging neem, omdat ik daarmee ruimte geef aan mijn persoonlijke ambities binnen het automotive vak.

Ik blijf dan ook zeker actief in de autobranche, want de benzine (en in toenemende mate elektriciteit) blijft door mijn aderen stromen. Vanuit onze bestaande vestiging in Zutphen zet ik, samen met 3 van de huidige medewerkers, het bedrijf voort. Vanaf januari 2017 zal ik mij richten op de verkoop van jonge occasions en het runnen van een werkplaats voor alle merken. Ook zetten wij binnenkort aan de zuidkant van Apeldoorn, in Ugchelen een bedrijf op gericht op universele mobiliteit.

Kees Mulder

(Ab & Marja Mulder)

KLIK HIER voor het ontstaan van Autobedrijf Ab Mulder.